Windows 7 Tüm Sürümler Türkçe Temmuz 2015 Full indir

Arkadaşlar merhaba, bu konumuzda sizlere Windows 7 işletim sisteminin tüm sürümlerinin yer aldığı uygulamanın tanıtımını yapacağız.

Windows 7 Tüm Sürümler Temmuz 2015 Full paketinin içerisinde Windows 7 Home Basic, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Enterprise ve Windows 7 Professional gibi bir çok sürüm içermektedir. Bunların tamamı Türkçe olup herhangi bir modifiye yapılmamış orjinal sürümüdür. Ayrıca 3.Parti yazılım içermemektedir.

Windows 7 Tüm Sürümler Türkçe Temmuz ayının en güncel versiyonudur. İçerdiği tüm sistemlere toplam 200 adet güncelleme yapılmıştır. Paketin içerisindeki Windows 7 işletim sistemleri ESD Metoduyla sıkıştırılmış olup hepsinin boyutu 3,78 GB olarak ayarlanmıştır.

Windows 7 Tüm sürümlerin yer aldığı işletim sistemlerinde kurulum esnasında ürün anahtarına gerek duymadan full ve orjinal olarak kurabilirsiniz. Herhangi bir aktivasyon gerekmez.

ESD Sürüm Nedir ?

Windows 8 Sürümüyle birlikte yayınlanmaya başlayan ISO uzantılı dosyalarının boyutlarını küçültmek amacıyla uygulanan yüksek algoritmalı sıkıştırma yöntemidir.

Sistem Lisanslama Nasıl Yapılır?

İçerdiği windows 7 sürümleri kurulduktan sonra herhangi bir ürün anahtarı istemez. Olası sorunlar için indirdiğiniz dosyanın içerisinde Kullanım klavuzu ve bir kaç tıklamayla nasıl windows 7’yi orjinalyapabileceğiniz hakkında dökümanları mevcuttur.

Windows 7 Tüm Sürümler uygulaması iso formatında olup tek link olarak hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Herhangi bir sorunda bu konu altında yorum bırakarak destek alabilirsiniz.

Güncelleme: Konumuz Windows 7 Tüm Sürümler Türkçe Temmuz 2015 Full olarak güncellenmiştir.

Dosya Boyutu: 3,78 GB
Sıkıştırma: Winrar / Şifresiz
Tarama: NOD32 / Durum Temiz

Windows 7 Tüm Sürümler Sp1 Türkçe 32-64 Bit Tek DVD – 2019 (ESD) indir

torrent indir dosya indir Ücretsiz Turbobit Al

Paylaşmak Güzeldir
Adı Aşk Olmalı – Rachel Gibson Badenheim 1939 – Aharon Appelfeld PDF e-kitap indir
Bir yorum yazın
Siz de düşüncenizi belirtebilirsiniz.

Bilgi Telif Hakları veya Reklam için İletişim: [email protected]